Хостинг Додо

Хостинг услуги на реални цени

сървър
 
Всеки, сблъсквал се по една или друга причина със загуба на информация, знае колко важни са backup-ите за успешния онлайн бизнес. При Нас, можете да бъдете сигурни, че информацията ви никога няма да бъде загубена - нашите редовни системни бекъпи, подсигуряват дори самите нас от загубата на вашата информация.


 

хостинг Уеб хостинг за хора, които ценят важността на сайтовете си. Плановете ни са съобразени с нуждите на всеки един, а свободата и функционалността, която ви предлагаме е ненадмината. Power Virtual или VPS хостинга е за тези от вас, чиито нужди надхвърлят нормалния споделен хостинг. С помоща на OpenVZ и нашият отличен PV контролен панел, ще можете да постигнете желаните резултати по-бързо и лесно !

 
Бизнес пощи

 

Бизнес пощата ни е отделна услуга, предлагаща ви големи предимства при използването на email за бизнес цели , а именно : Споделен Address Book ( конфигурира се през интерфейса на пощата ) Споделени Задачи ( Tasks ) Споделен Календар. Споделени Документи Briefcase, в който можете да качвате файлове и да ги споделяте с други хора.
Close

Log In

Enter Remind password

Type your e-mail address and we'll send you new password

Submit