Часовник Suunto Elementum Terra

Часовник Suunto elementum terraЧасовника Suunto Elementum Terra предоставя съществена информация за изучаване на градовете и оцеляване в планини и гори. Характеристиките включват висотомер и барометър за точно прогнозиране на времето и барометричен компас за навигация. Стилния и здрав часовник Terra съчетава дизайн и функция и е проектиран да работи точно и коректно добре. Собствениците на часовника дори и на 8000 метра височина ще се радват на точните му уреди.

Часовника Elementum Terra е от серията Elementum Aqua, а Elementum Ventus които са вкючени е колекцията на Suunto Elementum – всяка серия е специално предназначена за любители на гмуркане, алпинизъм и ветроходство. Часовника Elementum Terra е с продажна цена на 1500 лева.

За тези, които не са запознати със часовниците Сунто, финландската марка е водещ дизайнер и производител на спортни прецизни инструменти. Предназначени главно за тренировки, гмуркане и спортове на открито. Компютрите на Suunto за китката предлагат силна естетика, точност и надеждност. Бранда на Suunto включва многоброини и много популярни марки в света на спорта като Wilson, Atomic, Precor, Solomon, Mavic и Arc’teryx.

Всички часовници Suunto са тествани многократно преди да се пуснат на пазара.